AsortymentLista kategorii produktów:

Kontakt on-line

Czekamy naTwoje pytania!

 

www.toynet.pl


Godziny otwarcia

Pn-Pt    10-17:30

Sobota 9-14


e-mail:
sklep@toynet.pl

telefon:
570-560-501

 


1. Jakie dane o Tobie zbieramy?


Dane zbieranie przy rejestracji
Podczas rejestracji poprosimy Cię o adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie. Nikt z naszej firmy nigdy nie będzie wiedział jakie masz hasło. Te dane znajdują się w zewnętrznym serwerze i są kodowane.

Informacje jakie należy podać przy transakcji zakupu:
Abyś mógł złożyć zamówienie w naszym sklepie będziesz poprosimy Cię o podanie imienia, nazwiska, adresu zamieszkania, numeru telefonu oraz adresu do ewentualnej wysyłki przedmiotu. Będziesz też musiał podać nam formę płatności. Jeżeli zdecydujesz się na korzystanie z systemów płatności takich jak dotpay nie będziesz u nas zostawiał numeru karty kredytowej, loginu czy konta. Nie posiadamy własnego systemu płatności, dlatego też nie będziesz musiał zostawiać nam takich danych. Wszelkie dane tego typu będziesz przekazywał znanym firmom zewnętrznym takich jak dotpay.

Automatycznie zbierane dane:  
Podczas Twojego odwiedzania naszej strony, system będzie automatycznie rejestrował takie dane jak: adres IP, system operacyjny, rodzaj Twojej przeglądarki, informacje z jakiej strony do nas trafiłeś oraz w jakich godzinach. System rejestruje również czas spędzony w naszym sklepie.

Dane zbierane podczas kontaktu z nami:
Podczas kontaktu manilowego, telefonicznego lub za pomocą formularza, przekazujesz nam takie dane jak imię, nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu.

2. Jak wykorzystujemy Twoje zebrane dane? 

Cel wykorzystania danych

Wszelkie dane zebrane o Tobie będą wykorzystane do realizacji zamówień, informowaniu Cię o tym co się u nas dzieje oraz tworzeniu statystyk marketingowych. 

Czy moje dane trafią do firm trzecich?

Twoje dane będą przekazywane firmom kurierskim jeżeli wybierzesz opcje przesyłki. W poszczególnych wypadkach, Twoje dane mogą być przekazane naszym dostawcom w celu realizacja zamówienia bezpośrednio z ich magazynu oraz w momencie reklamacji produktów. W przypadku przekazania takich danych firmom trzecim będą one zobligowane do wykorzystywania ich tylko w celu realizacji Twojego zamówienia. Nasza firma w żadne sposób nie przekazuje Twoich danych w innym celu niż realizacja zamówienia.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

3. Jak  będziemy się z Tobą kontaktować?

W przyadku złożenia u nas zamowienia będziemy kontaktowac się z Tobą drogą mailową, telefoniczną oraz za pośrednictwem smsów. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.

4. W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć

5. Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

7. W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Dane jakie pozostawiasz na naszej stronie pozostają na zabezpieczonym serwerze firmy H88 S.A. z siedzibą w Poznaniu, Franklina Roosevelta 22, 60-829 Poznań.. Z tego serwera mogą trafić do systemów kurierskich. Jedynie autoryzowane osoby z naszej firmy mają dostęp do Twoich danych. Twoje dane nie są gromadzone osobistych komputerach naszej firmy.

8. Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

9. Dane naszego podmiotu:

Net-Gsm      

Wojciech Partyka
ul. Posanie 23A
37-464 Stalowa Wola
REGON: 830474770
NIP: 8652126659 

 

Polityka prywatności została napisana na podstawie Zaufana Strona. W niniejszym dokumencie znajdują się teksty umieszczone na www.zaufanastrona.pl